Operacija Malaga - MaxBet poker liga 5.000.000 GTD

Španija zove, pođi sa nama u Malagu!

Budi učesnik nove MaxBet poker lige koja će biti zapamćena po najvećem GTD-u do sada koji će iznositi čak 5.000.000 RSD! Kao i ranije, tri najbolje plasirana takmičara vodimo na prestižan poker turnir, a ovoga puta destinacija je Malaga!

Obala sunca te čeka!

Operacija Malaga – rang lista

 

 

 


Opšta pravila i informacije

1. Promocija „Operacija Malaga” se sastoji iz kvalifikacija u okviru Maxbet poker lige koja traje od 12.05. do 26.05. 2024. godine.

2. Garantovani nagradni fond za seriju od 15 turnira tokom trajanja promocije iznosi minimalno 5.000.000 RSD. Pored garantovanog nagradnog fonda, igrači ostvaruju pravo i na nagrade koje su opisane u tačkama 10, 11, 12. i 13. u pravilima promocije.

3. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.rs.

4. Organizator promocije je kompanija MaxBet.

5. Učešćem na nekom od turnira sa oznakom „Operacija Malaga” igrač automatski učestvuje u promociji.

6. Igrači se u promociji rangiraju prema broju osvojenih bodova.

7. Što više bodova igrač sakupi, biće bolje rangiran na tabeli.

8. U slučaju da 2 ili više igrača osvoje isti broj bodova, bolje će biti rangiran igrač koji je ukupno osvojio veći iznos na turnirima sa oznakom „Operacija Malaga”.

9. Bodovi se dodeljuju prema sledećoj formuli:

*b = broj igrača na turniru

*u = trošak ulaznice (buy in / rsd) za turnir

*t = pojedinačni trošak igrača na turniru (buy in + reentry)

*p = pojedinačni plasman igrača na turniru

10. Nagrada za 3 prvoplasirana igrača u promociji je: ODLAZAK NA POKER TURNIR “ESPT MALAGA” U MALAGI.

11. Nagradom je obuhvaćeno: buy in za turnir “ESPT Malaga”, avionska karta, troškovi osiguranja i dvokrevetna soba za 6 dana boravka. (Nagrađeni igrač može povesti o svom trošku još jednu osobu kojoj će biti obezbeđen smeštaj).

12. Nagrade za igrače od 4. do 10. mesta se dodeljuju u sledećem odnosu:

Pozicija Iznos nagrade (RSD)
4. 50.000
5. 35.000
6. 25.000
7. 15.000
8. 10.000
9. 7.000
10. 5.000

 

13. Nagrade za igrače od 11. do 15. mesta su ulaznice za Main Event koji će se održati 09.06.2024. na kome će garantovani nagradni fond biti 500.000 RSD.

14. Nagrade će se dodeliti na online naloge dobitnika najkasnije u roku od 96h nakon završetka promocije.

15. Nagrade koje su isplaćene na online naloge dobitnika mogu se koristiti za dalju igru u kladionici, za slot igre ili se sredstva mogu isplatiti sa računa.

16. Paket (tri prvoplasirana) se ne može zameniti za novac.

17. Ukoliko neko od igrača NE MOŽE DA PREUZME PAKET (ne može da otputuje), nagrada se prenosi na sledećeg igrača po broju osvojenih bodova na tabeli.

18. MaxBet kao organizator promocije nije odgovoran ukoliko tri prvoplasirana igrača ne mogu preuzeti ili koristiti nagradu u celosti ili delimično zbog okolnosti koje ne zavise od organizatora i/ili su izvan njegove kontrole.

19. Svaki oblik dosluha igrača, igranje u paru jednog ili više igrača ili slično će biti kažnjeno oduzimanjem osvojene nagrade.

20. Namerno i učestalo konektovanje i diskonektovanje iz igre za posledicu ima takođe oduzimanje bodova, odnosno nagrada.

21. MaxBet zadržava pravo promene pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vreme, a naročito ukoliko to zahtevaju tehnički ili komercijalni uslovi ili neki javni uzrok.

22. O svim promenama i novostima u promociji organizator će igrače obaveštavati objavama na svojoj promo stranici.

23. Ova pravila dodatak su opštim pravilima igre na Texas Hold’em Pokeru putem interaktivnih prodajnih kanala online igranja te opštim pravilima učestvovanja u igrama organizatora putem interneta i primenjuju se zajedno s navedenim opštim pravilima.