Voliš brzu zabavu? Tražiš nešto novo i drugačije? Isprobaj turbo igre - igre namenjene novoj generaciji!

Aviator je nova vrsta društvene multiplayer igre koja svojom jednostavnošću garantuje uzbuđenje!

Odredi ulog i sačekaj da avion poleti. Dok avion leti – tvoj potencijalni dobitak raste! Izaberi najbolji trenutak i unovči svoj dobitak pre nego što avion odleti!

U igri Goal cilj igrača je da stigne do kraja terena i postigne gol!

Svaka linija je korak igre. Jedno od polja svake linije krije bombu, koju igrač mora izbeći da bi prešao na sledeću liniju.

Nakon svakog uspešnog pogotka igrač može uzeti ponuđeni dobitak ili nastaviti sa igrom u sledećoj liniji!

HiLo je online verzija popularne “Veća – Manja”. Igra sadrži dodatni element zabave – postavljajući 3 sledeće karte umesto jedne.

Igrač prvo predviđa sledeću akciju izborom “High or same” (Više ili isto) ili “Low or same” (Manje ili isto). Nakon toga, bira jednu od tri karte. Ukoliko igrač pogodi kartu – igra se nastavlja, a dobitak povećava! Igrač ima mogućnost isplate dobitka posle svakog pogotka!

Kockice su jedna od najpopularnijih mini igara u kojoj igrač predviđa da li će rezultat bačenih kockica biti veći ili manji od izabranog broja.

Isprobaj online verziju popularnih mina! Cilj igre je otvoriti što više polja sa simbolom zvezde i pritom izbeći polja sa minama.Svakim otvorenim poljem sa simbolom zvezde tvoj dobitak raste! Nakon svakog uspešnog pogotka imaš mogućnost isplate dobitka!

Pojednostavljena verzija svetski popularne igre ti nudi 12 brojeva na koje se možeš kladiti. Pored opklada na brojeve, igrač ima mogućnost spoljnih opklada – na boju, par/nepar i male (1-6) i velike (7-12) brojeve.

Jedna od najpopularnijih igara osamdesetih sada je dostupna online!

Odredi ulog, izaberi boju kuglica i broj pinova i kreni sa igrom!

preporučene promocije:

Aviator FREEBET vikend

Aviator FREEBET vikend

IGRA KOJA UČESTVUJE U PROMOCIJI:DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:1. Promocija traje od 05.08.2022. od 02:00:00 časova do 14.08.2022. do 01:59:59 časova.2. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.rs.3. Igra koja učestvuje u promociji je Aviator.4....

ExeFeed Virtuali – Nova ponuda igara

ExeFeed Virtuali – Nova ponuda igara

E-LUCKY 6STIŽE NOVA ZABAVA IZ BUBNJA!   ExeFeed i MaxBet ti predstavljaju e-Lucky 6 – dinamičnu igru u kojoj se brojevi izvlače svakih 5 minuta, a uzbuđenje nikada ne prestaje!U bubnju se nalazi 48 loptica, a u svakom izvlačenju nasumično izlazi 35 brojeva.U...

Upoznaj LIW igre

Upoznaj LIW igre

SAZNAJ VIŠE O LIW IGRAMA:LIW (Live Instant Win) su igre klađenja na brojeve u kojima se brojevi izvlače uživo 24 časa dnevno, a izvlačenja brojeva svih rundi možeš pratiti uživo putem Live streama na svom nalogu. LIW igre možeš pronaći pod sekcijom Virtuelno klađenje...

X