Excellent Reel Virtuali - Nova ponuda igara - Promo
Virtuali kao nikad pre!
Za još veće uživanje, u MaxBet su stigle Excellent Reel virtuelne igre!
Brza i dinamična zabava vrhunskog kvaliteta privući će pažnju svih ljubitelja klađenja na brojeve, trke pasa i ostale virtuelne bisere!
Isprobaj odmah!

E-LUCKY 6

STIŽE NOVA ZABAVA IZ BUBNJA!

 

Excellent Reel i MaxBet ti predstavljaju e-Lucky 6 – dinamičnu igru u kojoj se brojevi izvlače svakih 5 minuta, a uzbuđenje nikada ne prestaje!

U bubnju se nalazi 48 loptica, a u svakom izvlačenju nasumično izlazi 35 brojeva.

U glavnoj igri, možeš izabrati 6 brojeva po želji, ili do 10 u sistemu.

Pored glavne, možeš odigrati i 8 dodatnih igara – boju prve izvučene loptice, prvi broj (veći ili manji od 24.5), zbir prvih 5 brojeva (veći ili manji 122.5), par/nepar itd.

Kao šlag na torti, uvek postoji šansa i za osvajanje progresivnog jackpota!

Neka ti brojevi donesu sreću!

E-KENO

DA LI SI SMISLIO SVOJU DOBITNU KOMBINACIJU?

 

MaxBet ima iznenađenje za tebe! Stigao je E – Kino, a na tebi je da izabereš brojeve i zaradiš silno. Fantastična zabava ti je zagarantovana 24h, a pravi adrenalin ti ne ide bez nje.

  Priključi se odmah!

E-GREEK KENO

NA ŠTA POMISLIŠ KADA ČUJEŠ „GRČKA“?

 

U ovoj neverovatnoj virtuelnoj avanturi, na svakih 5 minuta iz bubnja izlazi 20 od 80 brojeva, a ti možeš odabrati maksimalno 15. e-Greek Kino ti daje mogućnost da se kladiš na istu kombinaciju brojeva čak do 10 rundi unapred, a svakom odigranom rundom može „pasti“ i progresivni jackpot!

 

Oseti zabavu na grčki način i osvoji novac!

E-GREYHOUNDS

Teško da može realističnije od ovoga!

Sa trkališta Velike Britanije, pravo na tvoj uređaj stiže nova virtuelna igra e-Greyhounds! Unapred snimljene trke hrtova daju ti šansu da se kladiš na standardne i specijalne ishode, ali i osvojiš sjajni jackpot.

Dođi i uveri se zašto je e-Greyhounds apsolutni hit među igračima!

dog-jump

preporučene promocije:

Rocketman turniri

Rocketman turniri

-U samoj igri, igračima će biti vidljiv pehar sa svim informacijama o turniru -ispod pehara je vidljiv tajmer koji broji vreme do početka turnira kao i vreme do kraja turnira -klikom na pehar se prikazuju informacije o turniru – pravila, uslovi i nagrade-Kada turnir...

Upoznaj LIW igre

Upoznaj LIW igre

SAZNAJ VIŠE O LIW IGRAMA:LIW (Live Instant Win) su igre klađenja na brojeve u kojima se brojevi izvlače uživo 24 časa dnevno, a izvlačenja brojeva svih rundi možeš pratiti uživo putem Live streama na svom nalogu. LIW igre možeš pronaći pod sekcijom Virtuelno klađenje...