Dobitni maximalac je san svakog kladioničara!

Maksimalna isplata na svim tiketima sportskog klađenja u MaxBetu iznosi do 12.000.000 dinara!

Naplati svoje sportsko znanje - uz ulog od svega 20 dinara i malo sportske sreće postani sledeći MaxBet milioner!

DETALJI:

  • Maksimalan iznos za isplatu dobitka učesniku iznosi 12.000.000,00 dinara. Maksimalni iznos za isplatu zavisi od toga kojoj kategoriji pripadaju izabrani događaji, a iznos iz ovog stava predstavlja maksimalni iznos za isplatu kod najviše kategorije.
  • Kategorizaciju sportskih događaja vrši MaxBet (u daljem tekstu:priređivač) i to na način što objavljuje kategorizaciju na svojoj zvaničnoj Internet stranici (www.maxbet.rs) 5 dana pre početka primene kategorizacije.
  • Uz kategorizaciju sportskih događaja priređivač objavljuje i maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao i način određivanja kateogorije u slučaju kombinacije više kategorija.
  • Sama kategorizacija predstavlja akt koji priređivač objavljuje na svom vebsajtu u kome određuje kategorije dostupnih sportskih događaja, kao i maksimalnu isplatu koja odgovara kategorijij ponaosob.
  • Kategorija se određuje brojevima, pa tako postoji kategorija 1 (kao najviša kategorija), kategorija 2, kategorija 3, kategorije 4 itd. u zavisnosti od odluke Priređivača. 
  • Primer: Priređivač može da odredi da UEFA Liga šampiona pripada kategoriji jedan (1), a Švajcarski fudbalski kup kategoriji tri (3) a specijal košarke kategoriji četiri (4). Priređivač istovremeno određuje da se za kategoriju 1 primenjuje maksimalna isplata u visini od 12.000.000,00 dinara, da se za kategoriju 3 određuje maksimalna isplata u visini od 5.000.000,00 dinara a da se za kategoriju 4 određuje maksimalna isplata u visini od 2.000.000,00 dinara.
  • Maksimalna isplata za događaje I kategorije iznosi 12.000.000,00 dinara, za događaje II kategorije iznosi 7.000.000,00 dinara, za događaje III kategorije 5.000.000,00 dinara a za događaje IV kategorije 2.000.000, 00 dinara.
  • Igrači imaju mogućnost da izaberu utakmice iz više različitih kategorija (primera radi, dve utakmice iz UEFA Lige šampiona, a tri utakmice iz Švajcarskog fudbalskog kupa i jednu utakmicu iz Specijal košarke). Za ovakve slučajeve, priređivač određuje pravilo kojim se definiše maksimalna moguća isplata kada dođe do kombinacije kategorija na jednom tiketu, odnosno priređivač određuje koja će kategorija da se primenjuje u slučaju kombinacije kategorija na jednom tiketu.
  • Priređivač može da odredi da se u slučaju kombinacije kategorija primenjuje maksimalna isplata najviše kategorije, ili maksimalna isplate najniže kategorije, ili drugi iznos u skladu sa unapred predviđenom i predstavljenom računicom.

preporučene promocije:

Svaki tiket dobija

Svaki tiket dobija

KAKO DA UČESTVUJEŠ?Učestovati možeš lako!Neophodno je da imaš otvoren MaxBet online nalog.Prijavi se na svoj MaxBet nalog, odigraj online tiket i osvoji Freebet bonus u iznosu 1-30% bez obzira na ishod odigranog tiketa.Promocija važi od 10.11.2021. (00:00:00) do...

MaxBet Bonus Liga

MaxBet Bonus Liga

Šta je novo u MaxBet Bonus ligi?Sada možeš odigrati čak do 10 događaja iz MaxBet bonus lige na jednom tiketu!Pored toga, uz svaki tiket koji uz odigrani događaj iz MaxBet Bonus Lige sadrži i 5 ili više događaja iz redovne ponude donosi ti dodatni bonus čak do...

X