Dobitni maximalac je san svakog kladioničara!

Maksimalna isplata na svim tiketima sportskog klađenja u MaxBetu iznosi do 12.000.000 dinara!

Naplati svoje sportsko znanje - uz ulog od svega 20 dinara i malo sportske sreće postani sledeći MaxBet milioner!

DETALJI:

  • Maksimalan iznos za isplatu dobitka učesniku iznosi 12.000.000,00 dinara. Maksimalni iznos za isplatu zavisi od toga kojoj kategoriji pripadaju izabrani događaji, a iznos iz ovog stava predstavlja maksimalni iznos za isplatu kod najviše kategorije.
  • Kategorizaciju sportskih događaja vrši MaxBet (u daljem tekstu:priređivač) i to na način što objavljuje kategorizaciju na svojoj zvaničnoj Internet stranici (www.maxbet.rs) 5 dana pre početka primene kategorizacije.
  • Uz kategorizaciju sportskih događaja priređivač objavljuje i maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao i način određivanja kateogorije u slučaju kombinacije više kategorija.
  • Sama kategorizacija predstavlja akt koji priređivač objavljuje na svom vebsajtu u kome određuje kategorije dostupnih sportskih događaja, kao i maksimalnu isplatu koja odgovara kategorijij ponaosob.
  • Kategorija se određuje brojevima, pa tako postoji kategorija 1 (kao najviša kategorija), kategorija 2, kategorija 3, kategorije 4 itd. u zavisnosti od odluke Priređivača. 
  • Primer: Priređivač može da odredi da UEFA Liga šampiona pripada kategoriji jedan (1), a Švajcarski fudbalski kup kategoriji tri (3) a specijal košarke kategoriji četiri (4). Priređivač istovremeno određuje da se za kategoriju 1 primenjuje maksimalna isplata u visini od 12.000.000,00 dinara, da se za kategoriju 3 određuje maksimalna isplata u visini od 5.000.000,00 dinara a da se za kategoriju 4 određuje maksimalna isplata u visini od 2.000.000,00 dinara.
  • Maksimalna isplata za događaje I kategorije iznosi 12.000.000,00 dinara, za događaje II kategorije iznosi 7.000.000,00 dinara, za događaje III kategorije 5.000.000,00 dinara a za događaje IV kategorije 2.000.000, 00 dinara.
  • Igrači imaju mogućnost da izaberu utakmice iz više različitih kategorija (primera radi, dve utakmice iz UEFA Lige šampiona, a tri utakmice iz Švajcarskog fudbalskog kupa i jednu utakmicu iz Specijal košarke). Za ovakve slučajeve, priređivač određuje pravilo kojim se definiše maksimalna moguća isplata kada dođe do kombinacije kategorija na jednom tiketu, odnosno priređivač određuje koja će kategorija da se primenjuje u slučaju kombinacije kategorija na jednom tiketu.
  • Priređivač može da odredi da se u slučaju kombinacije kategorija primenjuje maksimalna isplata najviše kategorije, ili maksimalna isplate najniže kategorije, ili drugi iznos u skladu sa unapred predviđenom i predstavljenom računicom.

preporučene promocije:

KARTA PLUS – OSVOJI ULAZNICE ZA FINAL4

KARTA PLUS – OSVOJI ULAZNICE ZA FINAL4

USLOV ZA UČEŠĆE U IZAZOVU: 1. Minimalna uplata po tiketu iznosi 200 RSD ili više. 2. Svi odigrani događaji na tiketu su isključivo sa igrom "više od zadate granice".KRITERIJUMI ZA IZBOR 20 PRVOPLASIRANIH IGRAČA: 1. Najveći broj pogođenih događaja.2. U slučaju istog...

Max Bonus Tip

Max Bonus Tip

Šta je novo u Max Bonus tipu?Max Bonus Tip predstavlja izdvojenu dnevnu ponudu događaja za sportsko klađenje sa većim kvotama na pojedine ishode u odnosu na standardnu ponudu. Max Bonus Tip možeš odigrati na tiketu već uz dva događaja iz standardne ponude minimalne...

X