Dobitni maximalac je san svakog kladioničara!

Maksimalna isplata na svim tiketima sportskog klađenja u MaxBetu iznosi do 12.000.000 dinara!

Naplati svoje sportsko znanje - uz ulog od svega 20 dinara i malo sportske sreće postani sledeći MaxBet milioner!

DETALJI:

  • Maksimalan iznos za isplatu dobitka učesniku iznosi 12.000.000,00 dinara. Maksimalni iznos za isplatu zavisi od toga kojoj kategoriji pripadaju izabrani događaji, a iznos iz ovog stava predstavlja maksimalni iznos za isplatu kod najviše kategorije.
  • Kategorizaciju sportskih događaja vrši MaxBet (u daljem tekstu:priređivač) i to na način što objavljuje kategorizaciju na svojoj zvaničnoj Internet stranici (www.maxbet.rs) 5 dana pre početka primene kategorizacije.
  • Uz kategorizaciju sportskih događaja priređivač objavljuje i maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao i način određivanja kateogorije u slučaju kombinacije više kategorija.
  • Sama kategorizacija predstavlja akt koji priređivač objavljuje na svom vebsajtu u kome određuje kategorije dostupnih sportskih događaja, kao i maksimalnu isplatu koja odgovara kategorijij ponaosob.
  • Kategorija se određuje brojevima, pa tako postoji kategorija 1 (kao najviša kategorija), kategorija 2, kategorija 3, itd. u zavisnosti od odluke Priređivača.
  • Primer: Priređivač može da odredi da UEFA Liga šampiona pripada kategoriji jedan (1), a Švajcarski fudbalski kup kategoriji tri (3). Priređivač istovremeno određuje da se za kategoriju 1 primenjuje maksimalna isplata u visini od 12.000.000,00 dinara, a da se za kategoriju 3 određuje maksimalna isplata u visini od 5.000.000,00 dinara.
  • Maksimalna isplata za događaje I kategorije iznosi 12.000.000,00 dinara, za događaje II kategorije iznosi 7.000.000,00 dinara, a za događaje III kategorije 5.000.000,00 dinara.
  • Igrači imaju mogućnost da izaberu utakmice iz više različitih kategorija (primera radi, dve utakmice iz UEFA Lige šampiona, a tri utakmice iz Švajcarskog fudbalskog kupa). Za ovakve slučajeve, priređivač određuje pravilo kojim se definiše maksimalna moguća isplata kada dođe do kombinacije kategorija na jednom tiketu, odnosno priređivač određuje koja će kategorija da se primenjuje u slučaju kombinacije kategorija na jednom tiketu.
  • Priređivač može da odredi da se u slučaju kombinacije kategorija primenjuje maksimalna isplata najviše kategorije, ili maksimalna isplate najniže kategorije, ili drugi iznos u skladu sa unapred predviđenom i predstavljenom računicom.

preporučene promocije:

Zimska MaxBet liga

Zimska MaxBet liga

Kako da učestvuješ?Šta je "Zimska MaxBet liga"?Zimska MaxBet liga je promocija u kojoj se igrači takmiče u sastavljanju dobitnog online tiketa sa najvećom ukupnom kvotom, pre isteka runde. Liga se sastoji iz 4 runde tokom kojih se dobitni tiketi igrača rangiraju po...

Fantasy Premier League

Fantasy Premier League

PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE:1. Potrebno je pogoditi koliko će izabrani igrač osvojiti poena u okviru određenog kola Fantasy Premier League u odnosu na postavljenu granicu. 2. Neophodno je da igrač nastupi u startnoj postavi na meču kako bi poeni bili obračunati....

Prenosi Uživo

Prenosi Uživo

KAKO GLEDATI LIVE STREAM?Lista live stream događaja dostupnih u narednih 24 časa:Najčešće postavljana pitanja:Da li mi je neophodan MaxBet nalog da bih gledao uživo prenose putem MaxBet Live streama? Da, neophodno je da ste prijavljeni na svoj MaxBet nalog. Ukoliko...