Max Loyalty - MaxBet program lojalnosti u svim lokalima

Od sada za sve uvažene goste MaxBet lokala pripremili smo program lojalnosti koji će korisniku omogućiti benefite u vidu MaxBet Coin bodova koje će moći da iskoristi prilikom plaćanja računa i tako umanji iznos plaćanja.

Prilikom svake kupovine pića u MaxBet lokalima uz fiskalni račun korisnik dobija nefiskalni isečak koji sadrži QR kod koji generiše određeni broj bodova namenjen MaxLoyalty programu.

QR kod može se skenirati preko QR skenera na telefonu ( ukoliko korisnik još uvek nije registrovan automatski će biti preusmeren na registraciju kako bi mogao kreirati nalog na kome će bodove i sakupljati), takođe korisnik koji je već registrovan u okviru aplikacije može skenirati direktno QR kod sa isečka.

Takođe, korisnik umesto skeniranja kamerom koda preko aplikacije, može ručno da unese PFR i vreme računa u polja predviđena za to i na taj način ostvari svoje bodove.

QR kod je važeći 30 minuta od izdavanja fiskalnog računa, nakon toga korisnik ne može dopuniti svoj nalog bodovima sa tog isečka i kod postaje nevažeći.

Svaki fiskalni račun će na terminalima u MaxBet lokalima moći da se plati samo novcem, kombinacijom novca i MBC ili samo MBC.

Korisnik neće moći da dobije bodove ukoliko je kreirani račun u celosti ili nekim delom plaćen MBC bodovima iz MaxLoyalty programa.

Kada korisnik želi da stečene bodove sa svog naloga iskoristi kako bi platio svoj račun, potrebno je da operateru pokaže svoj lični QR kod sa aplikacije koji operater skenira i obračunava automatski.

Opšta pravila promocije
1. Od sada uz svaki fiskalni račun (odnosi se samo na piće) u našim lokalima dobijaš nefiskalni isečak sa QR kodom čijim skeniranjem dobijaš MaxBet Coin bodove koje kasnije možeš da iskoristiš kao pogodnost prilikom plaćanja računa!

2. Upotpuni sebi ugođaj! MaxLoyalty program ti pruža priliku da sakupljanjem bodova ostvariš pogodnosti za piće u našim lokalima!

3. Prilikom plaćanja računa prikaži svoj lični QR kod operateru i iskoristi stečene MBC bodove kako bi smanjio iznos računa ili u potpunosti platio račun MBC bodovima.

4. Prikaži bar kod operateru i iskoristi svoje bodove!

5. Postani deo MaxLoyalty programa, skeniraj kod, sakupi bodove i iskoristi pogodnosti!