Music Awards Ceremony - MaxBet promo

Pruži svojim muzičkim favoritima najjaču podršku.

Obezbedi im dodatne glasove kojima ćeš doprineti njihovoj pobedi tokom glasanja na portalu vote.efinity.rs!

U nekoliko jednostavnih koraka, možeš osvojiti dodatnih 10 glasova za svaku od kategorija u kojoj možeš podržati omiljene izvođače!

Registruj se na maxbet.rs, aktiviraj svoj nalog i nakon toga zatraži MaxBet kod od korisničke podrške koji će tvom favoritu pomoći u trci za MAC nagradu!

Iskoristi šansu i preuzmi svoj MaxBet kod za dodatne glasove!

Registruj i aktiviraj nalog

na sajtu maxbet.rs

Preuzmi svoj MaxBet kod

putem e-maila od Maxbet korisničke podrške

Osvoji dodatne glasove

unosom MaxBet koda na portalu vote.efinity.rs

Pravila i uslovi promocije:

1. Promocija traje od 5.1.2023. od 00:00 časova do 19.1.2023. godine u 23:59 časova.

2. U promociji pravo učešća imaju svi punoletni korisnici, rezidenti Republike Srbije koji su registrovali i aktivirali nalog na sajtu maxbet.rs. Promocija nije namenjena osobama mlađim od 18 godina, kojima je registracija na sajtu maxbet.rs strogo zabranjena!

3. Tokom promocije svaki korisnik (glasač) koji je registrovao i aktivirao nalog na sajtu maxbet.rs stiče pravo na preuzimanje jedinstvenog MaxBet koda kojim kojim ima mogućnost za 10 dodatnih glasova u svakoj od kategorija na portalu vote.efinity.rs.

4. Korisnik (glasač) započinje proces preuzimanja MaxBet koda upućivanjem zahteva korisničkoj podršci putem e-maila na adresu [email protected] nakon uspešno izvršene registracije i aktivacije MaxBet naloga.
(u email zahtevu je potrebno dostaviti jedinstveni ID kod MaxBet naloga koji je korisnik registrovao – jedinstveni ID kod MaxBet naloga je dostupan na nalogu igrača pod sekcijom “Profil”).

5. Nakon uspešne provere naloga od strane korisničke podrške, korisniku će putem emaila biti dodeljen jedinstveni MaxBet kod čijim unosom na portalu vote.efinity.rs može osvojiti dodatne glasove. Proces provere i dostavljanje MaxBet koda registrovanim korisnicima će od strane korisničke podrške biti izvršeno u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 24 časa od podnetog zahteva.

6. MaxBet i Efinity kao organizatori zadržavaju pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
7. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

8. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.