VIRTUELNI SPORTOVI - MaxBet promo
Najrealističnija ponuda virtuelnih sportova za klađenje je upravo postala još bolja!
Klađenje na sve virtuelne sportove sada ti je dostupno i putem MaxBet mobilne aplikacije 24 časa dnevno, 365 dana u godini!
Vrhunska ponuda klađenja na virtuelni fudbal je sada još veća – sada su tu i Bundesliga, Liga Nacija, Azijski kup, Euro liga, Euro 2020 i Engleska liga!
Virtuelna košarka, fudbal, tenis, bejzbol, trke konja ili pasa – izbor je tvoj!

VIRTUELNI FUDBAL

bundes-league

Šta igrati kada nema pravog fudbala u ponudi? Tu je virtuelni fudbal!

Sve virtuelne fudbalske lige u ponudi MaxBeta su ti dostupne 24/7, uz prikaz svih mečeva u istaknutom skraćenom režimu. A samo u okviru svih mečeva virtuelne Bundeslige – očekuje te najbolje iz virtuelnog i stvarnog sveta – najbolji isečci direktno iz arhive mečeva Bundeslige!

Očekuje te široka ponuda igara za klađenje i statistika učinka bazirana na stvarnim timovima i performansama igrača.

Izaberi ligu i isprobaj klađenje na virtuelni fudbal u pauzama bez lopte na zelenom tepihu!

VIRTUELNI BEJZBOL

Isprobaj klađenje na virtuelni bejzbol u kojem te uz detalje i realizam bez premca čeka svih 30 timova MLB lige!

Visokokvalitetni video snimci, realistični pokreti sportista, stvarni nazivi timova i zvanični dresovi uz uzbuđenje koje ne prestaje 24 sata dnevno su aduti koji će privući svakog fana MLB lige!

dodirni za detalje…

VIRTUELNA KOŠARKA

Predstavljamo ti arenu u kojoj se košarka igra 24/7!

Tokom sezone koja obuhvata 30 dana utakmica, u bilo kom trenutku se možeš kladiti na neki od 16 timova lige. Simulacije mečeva su zasnovane na sportskim podacima, a rasplete svih mečeva možeš pratiti zahvaljujući neverovatnoj grafici baziranoj na Motion Capture tehnologiji.

dodirni za detalje…

VIRTUELNI TENIS

Želiš da se kladiš na tenis, ali meč je prekinut usled kiše?

U ponudi virtuelnog tenisa koja je dostupna 24/7 očekuju te nove runde na svaka 4 minuta, a tokom kojih možeš plasirati sve standardne opklade: pobednik meča, pobednik seta i pobednik gema. Za zabavu bez prestanka – u turnirskom režimu imaš mogućnost i kombinovanja različitih kvota na sve dostupne mečeve na istom tiketu

dodirni za detalje…

VIRTUELNE TRKE KONJA

Klađenje na ishod trka konja je uvek uzbudljivo!

U trkama virtuelnih konja opklade na nove trke možeš plasirati na svakih nekoliko minuta!

Veliki izbor staza i sve popularne opklade su tu: Full Cast, Tri Cast i kombinovane opklade. Za potpuni užitak sve je propraćeno detaljnom statistikom i dinamičnom grafikom koja je blizu stvarnosti!

dodirni za detalje…

VIRTUELNE TRKE PASA

Klađenje na trke virtuelnih pasa je prava poslastica za sve igrače koji vole brzu akciju!

Očekuje te 30 jedinstvenih događaja svakog sata na različitim trkačkim stazama. U ponudi za klađenje su dostupne sve vrste opklada, baš kao i kod pravih trka pasa – Full Cast, Tri Cast i kombinovane opklade.

Izaberi svog favorita!

dodirni za detalje…

preporučene promocije:

Aviator Loyalty freeback

Aviator Loyalty freeback

Nisu isti svi dani, utorkom je sreća na tvojoj strani! Znamo da igraš Aviator tokom cele nedelje, ali od sada ćeš ga posebno voleti utorkom jer baš utorkom nagrađujemo tvoju lojalnost i poklanjamo ti do 20.000 RSD Freeback-a za Aviator igru! Trajna promocijaDo 20.000...

Rocketman turniri

Rocketman turniri

Igraj Rocketman, budi Rocketstar!Učestvuj na dnevnim turnirima ponedeljkom i četvrtkom od 15 do 21h, kao i na vikend turnirima koji traju od 12h u subotu do 22h u nedelju! Ukupni nedeljni nagradni fond je fenomenalnih 100.000 RSD promo kredita za Rocketman, zato se...

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Dobro došli u novu dimenziju virtuelne zabave!Ekskluzivno u MaxBetu, isprobaj potpuno nove igre koje testiraju tvoju brzinu i veštinu.Pronađi svoju Galaxsys avanturu i podigni igru na viši nivo!Fast games igre u ponudi: