LUCKY BALLS - MaxBet promo
Ne propusti priliku da oprobaš sreću uz Lucky Balls!

Uz ovu igru klađenja na brojeve zabava je zagarantovana!

Uz maksimalnu kvotu do 60.000X od uloga, nova izvlačenja na svakih 5 minuta, vrhunsku zabavu upotpunjava mnoštvo bonusa, besplatnih rundi i progresivni Jackpot koji možeš osvojiti u svakoj odigranoj rundi!

Koje su tvoje srećne loptice?

Šta je igra Lucky Balls?

Lucky Balls je igra klađenja na brojeve u kojoj igrač bira 6 brojeva od ukupno 48, pri čemu se u svakoj rundi izvlači 35 kuglica sa brojevima.

Kada se 6 odigranih brojeva izvuče – runda je dobitna.

Koeficijent dobitka se izračunava u zavisnosti posle koliko izvučenih kuglica je izabranih 6 brojeva na tiketu izvučeno. Što pre se 6 izabranih brojeva nađe među izvučenim kuglicama – dobitak je veći!

U igri Lucky Balls igrač pored standardne ponude klađenja na pojedinačne brojeve, igrač ima mogućnost odigravanja sistemskih tiketa (do 10 izabranih brojeva), odigravanja iste kombinacije više rundi unapred i klađenja na neku od 8 boja kuglica!

Za veštije igrače tu su i opcije klađenja na zbir brojeva na prvih pet kuglica, boju poslednje kuglice, par/nepar, najčešće boje u rundi, boju prve loptice u rundi i broj prve ili poslednje loptice!

 

Koje su karakteristike bonusa u igri Lucky Balls i šta je Lucky Balls Jackpot?

PROGRESIVNI LUCKY BALLS JACKPOT

U svakoj rundi određeni iznos svih opklada se odvaja u zajednički Progresivni Lucky Balls Jackpot. Na svakom odigranom listiću se nalazi prikazan Jackpot kod sa četiri simbola. Ukoliko se kod tvog tiketa podudara sa kodom na ekranu – čestitamo, ti si novi dobitnik Lucky Balls Jackpota!

SIMBOL BONUS DETELINE – UDVOSTRUČUJE / UTROSTRUČUJE DOBITAK!

U svakoj igri u jednom od 30 praznih odeljaka izvučenih kuglica su prikazana dva simbola deteline. Ukoliko imaš dobitni tiket, i jedan od brojeva na njemu je označen simbolom deteline – tvoj dobitak se udvostručuje! Ukoliko dva broja na tvom dobitnom tiketu pokrivaju oba simbola deteline – tvoj dobitak se utrostručuje!

BONUS IGRA – SVAKI DOBITAK SE UDVOSTRUČUJE!

Bonus igra se pojavljuje periodično pre početka runde, nakon što su sve opklade zaključene. Kada se pojavi bonus igra, ekran postaje žut sa prikazanom bonus grafikom. Tokom bonus igre – svi dobici se dodatno udvostručuju!

NOVA ŠANSA – BONUS IGRA

Nova šansa je bonus igra koja se pojavljuje periodično nakon što su opklade zatvorene. Bonus za novu priliku prepoznaješ po okretanju slike na tvom ekranu!

+5 BONUS – DODATNIH 5 BROJEVA

+5 BONUS se pojavljuje nasumično u nekim igrama. Tokom ovog bonusa izvlači se dodatnih 5 loptica – koje ti daju dodatnu šansu za dobitak! Ukoliko igrač ostvari dobitak tokom ovog bonusa – ulog se vraća!

BONUS RUNDA

U svakoj rundi neko od igrača može biti nagrađen besplatnim ulogom za sledeću rundu!

preporučene promocije:

Aviator Loyalty freeback

Aviator Loyalty freeback

Nisu isti svi dani, utorkom je sreća na tvojoj strani! Znamo da igraš Aviator tokom cele nedelje, ali od sada ćeš ga posebno voleti utorkom jer baš utorkom nagrađujemo tvoju lojalnost i poklanjamo ti do 20.000 RSD Freeback-a za Aviator igru! Trajna promocijaDo 20.000...

Rocketman turniri

Rocketman turniri

Igraj Rocketman, budi Rocketstar!Učestvuj na dnevnim turnirima ponedeljkom i četvrtkom od 15 do 21h, kao i na vikend turnirima koji traju od 12h u subotu do 22h u nedelju! Ukupni nedeljni nagradni fond je fenomenalnih 100.000 RSD promo kredita za Rocketman, zato se...

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Dobro došli u novu dimenziju virtuelne zabave!Ekskluzivno u MaxBetu, isprobaj potpuno nove igre koje testiraju tvoju brzinu i veštinu.Pronađi svoju Galaxsys avanturu i podigni igru na viši nivo!Fast games igre u ponudi: