Excellent Reel Virtuali - Nova ponuda igara - Promo
Virtuali kao nikad pre!
Za još veće uživanje, u MaxBet su stigle Excellent Reel virtuelne igre!
Brza i dinamična zabava vrhunskog kvaliteta privući će pažnju svih ljubitelja klađenja na brojeve, trke pasa i ostale virtuelne bisere!
Isprobaj odmah!

E-LUCKY 6

STIŽE NOVA ZABAVA IZ BUBNJA!

 

Excellent Reel i MaxBet ti predstavljaju e-Lucky 6 – dinamičnu igru u kojoj se brojevi izvlače svakih 5 minuta, a uzbuđenje nikada ne prestaje!

U bubnju se nalazi 48 loptica, a u svakom izvlačenju nasumično izlazi 35 brojeva.

U glavnoj igri, možeš izabrati 6 brojeva po želji, ili do 10 u sistemu.

Pored glavne, možeš odigrati i 8 dodatnih igara – boju prve izvučene loptice, prvi broj (veći ili manji od 24.5), zbir prvih 5 brojeva (veći ili manji 122.5), par/nepar itd.

Kao šlag na torti, uvek postoji šansa i za osvajanje progresivnog jackpota!

Neka ti brojevi donesu sreću!

E-KENO

DA LI SI SMISLIO SVOJU DOBITNU KOMBINACIJU?

 

MaxBet ima iznenađenje za tebe! Stigao je E – Kino, a na tebi je da izabereš brojeve i zaradiš silno. Fantastična zabava ti je zagarantovana 24h, a pravi adrenalin ti ne ide bez nje.

  Priključi se odmah!

E-GREEK KENO

NA ŠTA POMISLIŠ KADA ČUJEŠ „GRČKA“?

 

U ovoj neverovatnoj virtuelnoj avanturi, na svakih 5 minuta iz bubnja izlazi 20 od 80 brojeva, a ti možeš odabrati maksimalno 15. e-Greek Kino ti daje mogućnost da se kladiš na istu kombinaciju brojeva čak do 10 rundi unapred, a svakom odigranom rundom može „pasti“ i progresivni jackpot!

 

Oseti zabavu na grčki način i osvoji novac!

E-GREYHOUNDS

Teško da može realističnije od ovoga!

Sa trkališta Velike Britanije, pravo na tvoj uređaj stiže nova virtuelna igra e-Greyhounds! Unapred snimljene trke hrtova daju ti šansu da se kladiš na standardne i specijalne ishode, ali i osvojiš sjajni jackpot.

Dođi i uveri se zašto je e-Greyhounds apsolutni hit među igračima!

dog-jump

preporučene promocije:

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Dobro došli u novu dimenziju virtuelne zabave!Ekskluzivno u MaxBetu, isprobaj potpuno nove igre koje testiraju tvoju brzinu i veštinu.Pronađi svoju Galaxsys avanturu i podigni igru na viši nivo!Fast games igre u ponudi:

ISPROBAJ LIW IGRE

ISPROBAJ LIW IGRE

STUDIO 1 - 48 KUGLICAU prvom studiju te očekuju dobro poznate igre klađenja na brojeve: 5/48, 7/48 i Lucky Six 35/48 uz uživo izvlačenja koja su dostupna 24 časa dnevno!STUDIO 2 - 20 KUGLICAU studiju 2 te očekuju dve nove igre: 5/20 i 10/20. Pre početka svakog...