Aviator Loyalty freeback - MaxBet promo

Nisu isti svi dani, utorkom je sreća na tvojoj strani!

Znamo da igraš Aviator tokom cele nedelje, ali od sada ćeš ga posebno voleti utorkom jer baš utorkom nagrađujemo tvoju lojalnost i poklanjamo ti do 20.000 RSD Freeback-a za Aviator igru!

Period trajanja:

Trajna promocija

Nagradni fond:

Do 20.000 Freeback-a
svakog utorka

Opšta pravila promocije

1. U slučaju neto gubitka na Aviator igri u iznosu većem od 5.000 RSD u periodu od ponedeljka u 00:00h do nedelje u 23:59h iste sedmice, korisnik ostvaruje pravo na Aviator Loyalty Freeback bonus u vidu promo kredita narednog utorka.

2. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.rs.

3. Minimalan iznos Aviator Freeback-a koji korisnik može da ostvari iznosi 500 RSD, dok je maksimalan iznos 20.000 RSD.

4. Aviator Loyalty Freeback može da se iskoristi samo unutar Aviator igre.

5. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

6. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Rocketman turniri

Rocketman turniri

Igraj Rocketman, budi Rocketstar!Učestvuj na dnevnim turnirima ponedeljkom i četvrtkom od 15 do 21h, kao i na vikend turnirima koji traju od 12h u subotu do 22h u nedelju! Ukupni nedeljni nagradni fond je fenomenalnih 100.000 RSD promo kredita za Rocketman, zato se...

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Galaxsys NOVI PROVAJDER

Dobro došli u novu dimenziju virtuelne zabave!Ekskluzivno u MaxBetu, isprobaj potpuno nove igre koje testiraju tvoju brzinu i veštinu.Pronađi svoju Galaxsys avanturu i podigni igru na viši nivo!Fast games igre u ponudi: