Ne propusti priliku da oprobaš sreću uz Lucky Balls!

Uz ovu igru klađenja na brojeve zabava je zagarantovana!

Uz maksimalnu kvotu do 60.000X od uloga, nova izvlačenja na svakih 5 minuta, vrhunsku zabavu upotpunjava mnoštvo bonusa, besplatnih rundi i progresivni Jackpot koji možeš osvojiti u svakoj odigranoj rundi!

Koje su tvoje srećne loptice?

Šta je igra Lucky Balls?

Lucky Balls je igra klađenja na brojeve u kojoj igrač bira 6 brojeva od ukupno 48, pri čemu se u svakoj rundi izvlači 35 kuglica sa brojevima.

Kada se 6 odigranih brojeva izvuče – runda je dobitna.

Koeficijent dobitka se izračunava u zavisnosti posle koliko izvučenih kuglica je izabranih 6 brojeva na tiketu izvučeno. Što pre se 6 izabranih brojeva nađe među izvučenim kuglicama – dobitak je veći!

U igri Lucky Balls igrač pored standardne ponude klađenja na pojedinačne brojeve, igrač ima mogućnost odigravanja sistemskih tiketa (do 10 izabranih brojeva), odigravanja iste kombinacije više rundi unapred i klađenja na neku od 8 boja kuglica!

Za veštije igrače tu su i opcije klađenja na zbir brojeva na prvih pet kuglica, boju poslednje kuglice, par/nepar, najčešće boje u rundi, boju prve loptice u rundi i broj prve ili poslednje loptice!

 

Koje su karakteristike bonusa u igri Lucky Balls i šta je Lucky Balls Jackpot?

PROGRESIVNI LUCKY BALLS JACKPOT

U svakoj rundi određeni iznos svih opklada se odvaja u zajednički Progresivni Lucky Balls Jackpot. Na svakom odigranom listiću se nalazi prikazan Jackpot kod sa četiri simbola. Ukoliko se kod tvog tiketa podudara sa kodom na ekranu – čestitamo, ti si novi dobitnik Lucky Balls Jackpota!

SIMBOL BONUS DETELINE – UDVOSTRUČUJE / UTROSTRUČUJE DOBITAK!

U svakoj igri u jednom od 30 praznih odeljaka izvučenih kuglica su prikazana dva simbola deteline. Ukoliko imaš dobitni tiket, i jedan od brojeva na njemu je označen simbolom deteline – tvoj dobitak se udvostručuje! Ukoliko dva broja na tvom dobitnom tiketu pokrivaju oba simbola deteline – tvoj dobitak se utrostručuje!

BONUS IGRA – SVAKI DOBITAK SE UDVOSTRUČUJE!

Bonus igra se pojavljuje periodično pre početka runde, nakon što su sve opklade zaključene. Kada se pojavi bonus igra, ekran postaje žut sa prikazanom bonus grafikom. Tokom bonus igre – svi dobici se dodatno udvostručuju!

NOVA ŠANSA – BONUS IGRA

Nova šansa je bonus igra koja se pojavljuje periodično nakon što su opklade zatvorene. Bonus za novu priliku prepoznaješ po okretanju slike na tvom ekranu!

+5 BONUS – DODATNIH 5 BROJEVA

+5 BONUS se pojavljuje nasumično u nekim igrama. Tokom ovog bonusa izvlači se dodatnih 5 loptica – koje ti daju dodatnu šansu za dobitak! Ukoliko igrač ostvari dobitak tokom ovog bonusa – ulog se vraća!

BONUS RUNDA

U svakoj rundi neko od igrača može biti nagrađen besplatnim ulogom za sledeću rundu!

preporučene promocije:

My Lucky 6 Takmičenje

My Lucky 6 Takmičenje

IGRE KOJE UČESTVUJU:RANG LISTA:NAPOMENA: Rang lista se osvežava svakih 5 minuta RUNDA 4 ( 12.01. -18.01.2021. ) RANG LISTE PRETHODNIH RUNDI:RUNDA 1 ( 22.12. - 28.12.2020. ) POZICIJA ID IGRAČA BROJ TIKETA IZNOS 1 102941 3151 40.000 rsd 2 173356 3081 20.000 rsd 3 122789...

Poleti i zgrabi dobitak

Poleti i zgrabi dobitak

KAKO DA ZAIGRAŠ AVIATOR?1. Odredi željeni ulog pre početka runde.2. Klikni na “KLADI SE” i plasiraj opkladu.3. Klikni na “ISPLATI“ za isplatu dobitka u bilo kom trenutku pre nego što simbol aviona odleti.4. Pre početka runde možeš izabrati i automatsku opciju za...

Isprobaj brzu zabavu

Isprobaj brzu zabavu

Lucky 6 - Srećnih 6U klasičnoj igri klađenja na brojeve Lucky Six igrač ima mogućnost izbora 6 ili više brojeva koje će biti izvučeni.Lucky Six ti donosi vrhunski dizajn i zabavu dostupnu 24 časa dnevno koja je upotpunjena sa čak 2 neverovatna jackpota rezervisana...