VIKEND PROMO – OSVOJI 100 POKLON SPINOVA!

Kako da učestvuješ?

Uplati depozit u iznosu 2000+ RSD do kraja vikenda, izvrti 100 spinova na slot igri Starburst i dobijaš dodatnih 100 poklon spinova u igri Starburst!


ZAIGRAJ ODMAHZAIGRAJ ODMAH


Pravila promocije:

1. Promocija “Osvoji 100 poklon spinova” počinje 10.07.2020. u 17:00 časova i traje do 13.07.2020. do 16:59 časova.

2. Svi igrači registrovani na maxbet.rs imaju pravo učešća.

3. 100 poklon spinova u slot igri Starburst dobija svaki igrač koji u toku vikend promocije na svoj MaxBet nalog uplati depozit od 2000 dinara ili vise i izvrti najmanje 100 spinova na slot igri Starburst (minimalna vrednost po spinu 10 dinara).

4. Tokom trajanja promocije igrač može dobiti poklon spinove samo jednom.

5. Osvojeni spinovi se dodeljuju igračima najkasnije 48 časova po završetku promocije u slot igri Starburst. Vrednost poklon spina iznosi 10din/spin.

6. Igrač ne ostvaruje pravo na poklon spinove u slučajevima isplate depozita tokom trajanja promocije.

7. Bonus spinove igrači mogu iskoristiti u periodu od 7 dana od trenutka dodeljivanja u Starburst slot igri na maxbet.rs.

8. Dobici ostvareni iz poklon spinova u igri Starburst će biti dodeljeni na Freebet nalog igrača.

9. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

10. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

back