Nisi neki ljubitelj ponedeljka?
Nisi jedini, ali mi smo tu da to malo promenimo.
Od sada, svakog ponedeljka u MaxBetu te čeka mini slot turnir sa fondom od 200€.
Plasiraj se među prvih 7 igrača, uzmi svoj deo, i ulepšaj sebi početak nedelje. Zavoli ponedeljak!

Prijavi se na svoj MaxBet nalog

Zaigraj neku od izabranih slot igara koje učestvuju u promociji

Osvoji prvo mesto!

IGRE KOJE UČESTVUJU:

ŠTA JE PROMOCIJA ZAVOLI PONEDELJAK?

“Zavoli ponedeljak” je promocija u kojoj se igrači svakog ponedeljka takmiče da osvoje što više poena pre isteka vremena.

Svakim odigranim spinom u izabranim slot igrama – osvajaš poene! Sakupi najviše poena tokom ponedeljka i zgrabi svoj deo od 200€ za bolji početak nedelje!

DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:

1. Promocija “Zavoli ponedeljak” je aktivna svakog ponedeljka od 00:00 časova do 23:59 časova.

2. Svi igrači registrovani na maxbet.rs imaju pravo učešća.

3. U promociji učestvuju svi igrači koji tokom ponedeljka u izabranim igrama odigraju (izvrte) spinove u minimalnoj vrednosti od 1000 dinara (uz minimalnu vrednost pojedinačnog spina 10din/spin).

4. Ukupni fond promocije iznosi 200 € u Freebetu.

5. Rangiranje igrača se vrši prema ukupnom zbiru osvojenih poena tokom promocije (od najvećeg na najmanjem). Poeni se osvajaju svakim dobitnim spinom u slot igrama koje učestvuju u promociji. Broj osvojenih poena u dobitnom spinu je određen količnikom dobitak/ulog (primer: na spinu vrednosti 10 dinara osvareni dobitak od 1000 dinara donosi 100 poena (1000 / 100 = 100 poena)).

6. Rang lista je dostupna pod kategorijom “Tournaments” u lobiju MaxBet.

7. Slot igre koje učestvuju u promociji su: Berryburst, EggOMatic, Gonzo’s Quest, Narcos,Ocean’s Treasure ,Asgardians Stones, Viking Video Slot, Turn Your Fortune, Grand Spinn Superspot, Dark King, Jumanji, Book of Ra 10 deluxe, Awesome Stars, Diamond Link: Mighty Sevens, Imperial Riches, Mega Joker, Butterfly Staxx 2 i Spinsane.

8. Fond dnevne promocije “Zavoli ponedeljak” iznosi ukupno 200 € u Freebetu, i biće podeljen u sledećem iznosu:

POZICIJA IZNOS U FB
1. 80
2. 40
3. 30
4. 15
5. 15
6. 10
7. 10

 

9. Osvojena Freebet sredstva se dodeljuju igračima najkasnije 48 časova po završetku promocije.

10. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

11. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Vikend promo

Vikend promo

IGRE KOJE UČESTVUJU:DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:ŠTA JE "VIKEND PROMO"?“Vikend promo” je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena pre isteka vremena. Za svaki dinar uloga ostvarenog u igrama osvajaš poen! Sakupi najviše poena tokom trajanja...

ogrebi i osvoji

ogrebi i osvoji

IGRE KOJE UČESTVUJU:ŠTA JE "GREB KARTICE TURNIR"?"Greb kartice turnir" je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena. Svakom ogrebanom karticom, bez obzira na ishod osvajaš poene! Sakupi najviše poena pre isteka vremena i postani pobednik!PRAVILA I...

Gamomat slot igre

Gamomat slot igre

IZDVOJENE IGRE:Vreme je za vitaminsku terapiju! Gamomat je spremio osveženje za sve ljubitelje igara na sreću. Igru krasi jednostavnost i prijatan miks modernog i klasičnog dizajna, upotpunjeno sa velikim dobicima. Uberi najsočnije voćkice i uživaj u najlepšoj voćnoj...