NoLimit City - Novi provajder - Promo
Započni igre bez granica uz Nolimit City!

Novi super popularni provajder je od sada dostupan i tebi.
Spektakularne avanture koje ostavljaju bez daha stižu u MaxBet i sada su ti na dohvat ruke.
Da li si spreman da tvoj adrenalin dostigne vrhunac?

Zavrti igre novog provajdera!

ISPROBAJ NOLIMIT CITY IGRE:

stunning27

Spremi se za horor igru u kojoj ćeš doživeti neverovatno iskustvo. Negativci i revolveraši ne znaju da ih čeka mučna sudbina. Očekuje te visok nivo adrenalina, zavrti ovu stvar!

caveoffortune

“Oni koji ne uspeju da nauče iz istorije, osuđeni su da je ponove” – Vinston Čerčil. Pokret jedne ruke te može poslati u pakao na zemlji, ali i jedan plan ti može pomoći da pobegneš. Dobrodošao u horor spektakl!

buffalo-king-game

U divljem noćnom izlasku Punk Toilet će biti ili tvoja najveća noćna mora ili najbolji deo tvoje noći. Sjajna igra u javnom toaletu će te šokirati i naterati da se ponovo upustiš u ovu avanturu. Punk rokeri te čekaju!

goo-game

Pridruži se legiji carske rimske vojske u bitkama na kopnu i moru. Poznata i strahovita širom sveta, naša legija je dom nekim od najvećih ubica starog doba. Priključi se napadu!

bigbass-game

Dobili smo sedišta u prvom redu da prisustvujemo brutalnim scenama u Folsomu – jednom od najsurovijih zatvora na svetu. Da bi preživeo, moraš da ostaneš hladnokrvan.

preporučene promocije:

Februarski slot karneval

Februarski slot karneval

Detalji i pravila promocije: * Promocija “Februarski slot karneval” se održava od 2. 2. 2023. od 00:01 do 26. 2. 2023. do 23:59* Svi igrači registrovani na maxbet.rs imaju pravo učešća.* Promocija se sastoji iz 25 dnevnih turnira.* Dnevni turnir traje svakoga dana od...

Skok u mesec Februar

Skok u mesec Februar

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “Skok u mesec februar” traje od 1. 2. 2023. od 01:01 časova do 9. 2. 2023. do 00:59 časova. 2. Ukupni globalni garantovani fond promocije iznosi 80.000 EUR. 3. U promociji mogu učestvovati igrači registrovani na...

Zavoli Ponedeljak

Zavoli Ponedeljak

IGRE KOJE UČESTVUJU U PROMOCIJI“Zavoli ponedeljak” je promocija u kojoj se igrači svakog ponedeljka igrajući izabrane slot igre osvajaju 10% Cashbacka do 5.000 RSD!  1. Promocija “Zavoli ponedeljak” je aktivna svakog ponedeljka od 00:00 časova do 23:59 časova.2....