NoLimit City - Novi provajder - Promo
Započni igre bez granica uz Nolimit City!

Novi super popularni provajder je od sada dostupan i tebi.
Spektakularne avanture koje ostavljaju bez daha stižu u MaxBet i sada su ti na dohvat ruke.
Da li si spreman da tvoj adrenalin dostigne vrhunac?

Zavrti igre novog provajdera!

ISPROBAJ NOLIMIT CITY IGRE:

stunning27

Spremi se za horor igru u kojoj ćeš doživeti neverovatno iskustvo. Negativci i revolveraši ne znaju da ih čeka mučna sudbina. Očekuje te visok nivo adrenalina, zavrti ovu stvar!

caveoffortune

“Oni koji ne uspeju da nauče iz istorije, osuđeni su da je ponove” – Vinston Čerčil. Pokret jedne ruke te može poslati u pakao na zemlji, ali i jedan plan ti može pomoći da pobegneš. Dobrodošao u horor spektakl!

buffalo-king-game

U divljem noćnom izlasku Punk Toilet će biti ili tvoja najveća noćna mora ili najbolji deo tvoje noći. Sjajna igra u javnom toaletu će te šokirati i naterati da se ponovo upustiš u ovu avanturu. Punk rokeri te čekaju!

goo-game

Pridruži se legiji carske rimske vojske u bitkama na kopnu i moru. Poznata i strahovita širom sveta, naša legija je dom nekim od najvećih ubica starog doba. Priključi se napadu!

bigbass-game

Dobili smo sedišta u prvom redu da prisustvujemo brutalnim scenama u Folsomu – jednom od najsurovijih zatvora na svetu. Da bi preživeo, moraš da ostaneš hladnokrvan.

preporučene promocije:

Oktobarsko Ludilo – Slot turnir

Oktobarsko Ludilo – Slot turnir

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “Oktobarsko ludilo” počinje 9. 9. u 15:00 časova i traje do 3. 10. do 23:59 časova.2. Ukupan fond promocije iznosi 2.500.000 RSD koje osvaja 300 najbolje plasiranih igrača.3. Svi igrači registrovani na maxbet.rs...

Igra dana – Svaki dan spinovi

Igra dana – Svaki dan spinovi

na igri "Wild West Gold Megaways"*Odigraj 250 spinova po 20rsd na igri "Old West"na igri "Curse of the Werewolf Megaways"*Odigraj 300 spinova po 20rsd na igri "Immortails of Egypt"DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE1. Promocija “Igra dana – svaki dan spinovi” počinje 1. 9. u...

Grand Holidays 500.000€

Grand Holidays 500.000€

Detalji i pravila: 1. Promocija “Spinomenalni turnir” počinje 31. 8. 2022. u 02.00 i završava se 10. 1. 2023. u 02.00 časova.2. Pravo učešća u promociji imaju svi igrači registrovani na maxbet.rs.3. Turnir se sastoji iz 19 glavnih rundi i turnirskih aktivnosti, u...

X