Nove Microgaming igre su stigle!
MaxBet ponuda je bogatija za skoro 40 novih naslova koji ti donose pravu adrenalinsku zabavu!
Od drevnog Rima, do Divljeg zapada, pronađi pravu avanturu za sebe, zavrti spinove i napadni sočne dobitke!

ISPROBAJ MICROGAMING IGRE:

Ahoj gusari!
Krećemo u potragu za izgubljenim piratskim zlatom koje je sakriveno u ovoj novoj slot igri. Isplovi iz mirne luke, otisni se na nemirno more i zaplovi u novu avanturu!

Da li si nekad igrao Đavolji fliper? Sada je pravo vreme! Microgaming nas je obradovao svojom novom igrom koja predstavlja jedinstveni spoj fliper i slot aparata. Spoji 3 bonus simbola, izbaci lopticu i pokupi neverovatne dobitke!

Prvi Megaways slot iz Microgaminga je stigao! Pridruži se privatnom detektivu Šamroku Holmsu u njegovoj misiji i osvoji fenomenalne dobitke u novoj slot igri sa irskom tematikom!

Augustus je jedan od najnovih plodova saradnje Microgaming i Neon Valley Studija. U pitanju je slot inspirisan starim Rimom, a glavni lik je upravo Avgust, jedan od najčuvenijih vladara. 

Očekuj neočekivano, pošto su zabava i uzbuđenje koje ti donosi igranje slot igara podignuti na potpuno novi nivo! Uživaj u treperujućim simbolima i prelepim animacijama, uz klasične zvuke slota i isprobaj ovu jedinstvenu Microgaming igru.

Stavi šešir i napuni revolver, jer jašemo na Divlji zapad! Čeka te 5 rilova i 40 dobitnih linija, uz mogućnost da uvećaš svoj ulog 10.000 puta. Zavrti odmah, uživaj u prijatnim zvucima kantri muzike i dokaži da si ti Šerif ovog grada!

6 Tokens of Gold je drugi HyperHold slot koji stiže iz Microgaminga i igra se na 5 rilova, uz 25 dobitnih linija. Sakljupaj keš i Jackpot novčiće, ili osvoji neverovatni x1.000 Maxi Jackpot ako ispuniš ceo ekran novčićima!

Forgotten Island Megaways je drugi naslov iz Microgaminga sa funkcijom Megaways, koja igraču nudi do 117.649 isplatnih linija da osvoji novac. Priključi se ostrvskoj avanturi, probudi Konga i pokupi neverovatne dobitke!

preporučene promocije:

Tutti Frutti slot turnir

Tutti Frutti slot turnir

IZDVOJENE IGRE:DETALJI PROMOCIJE1. Promocija “Tutti Frutti” počinje 14. 5. 2021. u 15:00 časova i traje do 21. 5. 2021. do 14:59 časova. 2. Ukupan fond promocije iznosi 5.000 poklon spinova koje osvaja 120 najboljeplasiranih igrača. 3. Svi igrači registrovani na...

Happy Weekends 60.000€

Happy Weekends 60.000€

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “ Happy Weekends – 60.000€” traje 9 dana i podeljena je na 3 ciklusa u periodu od 13. 5. 2021. od 01:01 časova do 30. 5. 2021. do 00:59 časova. 2. Ciklusi (runde) su raspoređeni na sledeći način: Ciklus I – od 13....

BetGamesTV Turnir Maj

BetGamesTV Turnir Maj

Kako da učestvujem?Šta je "BetGamesTV turnir"?" BetGamesTV turnir" je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena. Svakim uplaćenim tiketom na nekoj od BetGemsTV igri, bez obzira na ishod i ulog, osvajaš poene! Sakupi najviše poena pre isteka vremena...