Super teme, sjajni likovi i mehanika slot igara zbog kojih će se vraćati po nove dobitke!

U ponudi slot igara od sada imaš priliku da isprobaš neverovatne naslove izdavača Kalamba Games!

IZDVOJENE IGRE:

Bazirana na već poznatim hitovima Joker Max i Joker Supreme, Joker Lanterns krasi upečatljiva tema u Vegas stilu prožeta Halloween detaljima.

Jackpotovi, besplatni spinovi i HyperBonus funkcija ti garantuju super zabavu i ogromne potencijalne dobitke u Noći Veštica!

Oktoberfest će možda biti otkazan ove godine, ali ne brini, imamo sledeću najbolju stvar – slot igru Beers on Reels!

Izaberi svoju misiju, sakupljaj srebrne i zlatne pivske žetone (Wild) koji ti donose neverovatne multiplikatore do 1000x i besplatne spinove unutar igre! Zavali se i uživaj uz piće ili dva u novoj igri koja stiže iz Kalambe!

Dobrodošli u Majami!

Zavrti Miami Bonus Wheel gde te čeka 3 × 3 igra sa 10 isplatnih linija sa potencijalnim dobicima do 7408x uloga! 3 bonus simbola na ekranu pokreću točak u kojem možeš osvojiti keš ili besplatne spinove!

Povećaj dobitak na maksimum sa Joker Maxom!

Nadovezujući se na hit hit Joker Supreme, Joker Max predstalja klasičnu temu slota u Vegas stilu, ali sada sa još većim potencijalima za pobedu. Veći multiplikatori i potpuno nova grafika i animacije čine da ne smeš propustiti ovu igru!

Burning Diamonds ti donosi vatreno uzbuđenje!

Uz opciju HyperBet postavi nivo množitelja na nivo po tvom izboru i kreni u lov na velike dobitke i besplatne spinove! Uz malo sreće na tvojoj strani, možeš iskrcati jedan od četiri Bonus Jackpota i osvojiti velike dobitke!

Još jedno izuzetno igračko iskustvo sa potpuno novim naslovom Kalamba Gamesa: “Joker 3600”!

Slot igra u šest kolona, 5/4/3/3/4/5 reda s načinima plaćanja. Uključuje najtraženije funkcije kao što je Hyper Bonus (prečica do besplatnih okretaja koju možete aktivirati na zahtev) ili progresivni džekpot.Prikupljanje bonus simbola u redovnom igranju takođe ti omogućuje pristup besplatnim spinovima. 

preporučene promocije:

Isprobaj NetEnt Igre!

Isprobaj NetEnt Igre!

ISPROBAJ NOVE NETENT IGRE:Vraćamo se u vreme Antičke Grčke, kada su bogovi i dalje hodali zemljom! Upusti se u novu avanturu i pokori Olimp na krilima Pegaza, uz munjevite dobitke i Jackpot koji je rezervisan samo za najhrabrije!Nastavak na originalni Hotline te vraća...

NOVE ORYX SLOT IGRE

NOVE ORYX SLOT IGRE

IZDVOJENE IGRE:Istraži misteriozne džungle Južne Amerike uz Anaconda Eye Rapid video slot igru! U potrazi si za opasnom avanturom u kojoj možeš da zgrabiš ogromne dobitke? Ne traži dalje – Isprobaj Anaconda Eye slot igru!Kreni na putovanje u prošlost i sa slot igrom...

ogrebi i osvoji

ogrebi i osvoji

IGRE KOJE UČESTVUJU:ŠTA JE "GREB KARTICE TURNIR"?"Greb kartice turnir" je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena. Svakom ogrebanom karticom, bez obzira na ishod osvajaš poene! Sakupi najviše poena pre isteka vremena i postani pobednik!PRAVILA I...