Super teme, sjajni likovi i mehanika slot igara zbog kojih će se vraćati po nove dobitke!

U ponudi slot igara od sada imaš priliku da isprobaš neverovatne naslove izdavača Kalamba Games!

IZDVOJENE IGRE:

Bazirana na već poznatim hitovima Joker Max i Joker Supreme, Joker Lanterns krasi upečatljiva tema u Vegas stilu prožeta Halloween detaljima.

Jackpotovi, besplatni spinovi i HyperBonus funkcija ti garantuju super zabavu i ogromne potencijalne dobitke u Noći Veštica!

Oktoberfest će možda biti otkazan ove godine, ali ne brini, imamo sledeću najbolju stvar – slot igru Beers on Reels!

Izaberi svoju misiju, sakupljaj srebrne i zlatne pivske žetone (Wild) koji ti donose neverovatne multiplikatore do 1000x i besplatne spinove unutar igre! Zavali se i uživaj uz piće ili dva u novoj igri koja stiže iz Kalambe!

Dobrodošli u Majami!

Zavrti Miami Bonus Wheel gde te čeka 3 × 3 igra sa 10 isplatnih linija sa potencijalnim dobicima do 7408x uloga! 3 bonus simbola na ekranu pokreću točak u kojem možeš osvojiti keš ili besplatne spinove!

Povećaj dobitak na maksimum sa Joker Maxom!

Nadovezujući se na hit hit Joker Supreme, Joker Max predstalja klasičnu temu slota u Vegas stilu, ali sada sa još većim potencijalima za pobedu. Veći multiplikatori i potpuno nova grafika i animacije čine da ne smeš propustiti ovu igru!

Burning Diamonds ti donosi vatreno uzbuđenje!

Uz opciju HyperBet postavi nivo množitelja na nivo po tvom izboru i kreni u lov na velike dobitke i besplatne spinove! Uz malo sreće na tvojoj strani, možeš iskrcati jedan od četiri Bonus Jackpota i osvojiti velike dobitke!

Još jedno izuzetno igračko iskustvo sa potpuno novim naslovom Kalamba Gamesa: “Joker 3600”!

Slot igra u šest kolona, 5/4/3/3/4/5 reda s načinima plaćanja. Uključuje najtraženije funkcije kao što je Hyper Bonus (prečica do besplatnih okretaja koju možete aktivirati na zahtev) ili progresivni džekpot.Prikupljanje bonus simbola u redovnom igranju takođe ti omogućuje pristup besplatnim spinovima. 

preporučene promocije:

Tutti Frutti slot turnir

Tutti Frutti slot turnir

IZDVOJENE IGRE:DETALJI PROMOCIJE1. Promocija “Tutti Frutti” počinje 14. 5. 2021. u 15:00 časova i traje do 21. 5. 2021. do 14:59 časova. 2. Ukupan fond promocije iznosi 5.000 poklon spinova koje osvaja 120 najboljeplasiranih igrača. 3. Svi igrači registrovani na...

Happy Weekends 60.000€

Happy Weekends 60.000€

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “ Happy Weekends – 60.000€” traje 9 dana i podeljena je na 3 ciklusa u periodu od 13. 5. 2021. od 01:01 časova do 30. 5. 2021. do 00:59 časova. 2. Ciklusi (runde) su raspoređeni na sledeći način: Ciklus I – od 13....

BetGamesTV Turnir Maj

BetGamesTV Turnir Maj

Kako da učestvujem?Šta je "BetGamesTV turnir"?" BetGamesTV turnir" je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena. Svakim uplaćenim tiketom na nekoj od BetGemsTV igri, bez obzira na ishod i ulog, osvajaš poene! Sakupi najviše poena pre isteka vremena...