Igra dana - Svaki dan spinovi - Promo
Počeo je mesec spinova!
U MaxBetu, i jesen je uzbudljiva! Tokom čitavog septembra, svakoga dana čeka te nova slot avantura koja te nagrađuje poklon spinovima!
Pronađi igru dana na našoj promo stranici, zabavi se i osvajaj spinove svakog dana!

Srećni Četvrtak - 25 freespinova

na igri “Wild West Gold Megaways”
*Odigraj 250 spinova po 20rsd na igri “Old West”

Mistični Petak - 30 freespinova

na igri “Curse of the Werewolf Megaways”
*Odigraj 300 spinova po 20rsd na igri “Immortails of Egypt”

DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE

1. Promocija “Igra dana – svaki dan spinovi” počinje 1. 9. u 00.00 časova i traje do 30. 9. do 23.59 časova.
2. Svi igrači registrovani na maxbet.rs imaju pravo učešća.
3. Promocija ima 30 takmičarskih dana – svaki dan u septembru predstavlja jedan takmičarski dan.
4. Kako bi osvojio poklon spinove, potrebno je da igrač ispuni uslove za dati takmičarski dan, odnosno da izvrti određen broj spinova na igri dana, nakon čega stiče pravo na poklon spinove.
5. Minimalna vrednost spina koji se kvalifikuje za učešće u promociji iznosi 20 RSD.
6. Informacije o igri dana, broju spinova koje je potrebno odigrati, broju poklon spinova i igri na kojoj se poklon spinovi mogu iskoristiti nalaze se na našoj promo stranici i biće redovno ažurirane za nastupajuće takmičarske dane.
7. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
8. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

Oktobarsko Ludilo – Slot turnir

Oktobarsko Ludilo – Slot turnir

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “Oktobarsko ludilo” počinje 9. 9. u 15:00 časova i traje do 3. 10. do 23:59 časova.2. Ukupan fond promocije iznosi 2.500.000 RSD koje osvaja 300 najbolje plasiranih igrača.3. Svi igrači registrovani na maxbet.rs...

NoLimit City – Novi provajder

NoLimit City – Novi provajder

ISPROBAJ NOLIMIT CITY IGRE:Spremi se za horor igru u kojoj ćeš doživeti neverovatno iskustvo. Negativci i revolveraši ne znaju da ih čeka mučna sudbina. Očekuje te visok nivo adrenalina, zavrti ovu stvar!“Oni koji ne uspeju da nauče iz istorije, osuđeni su da je...

Grand Holidays 500.000€

Grand Holidays 500.000€

Detalji i pravila: 1. Promocija “Spinomenalni turnir” počinje 31. 8. 2022. u 02.00 i završava se 10. 1. 2023. u 02.00 časova.2. Pravo učešća u promociji imaju svi igrači registrovani na maxbet.rs.3. Turnir se sastoji iz 19 glavnih rundi i turnirskih aktivnosti, u...

X