Evolution je stigao - Promo
Jedan od najpoznatijih provajdera Live slot igara u svetu je od sada deo bogate MaxBet ponude.
Evolution važi za lidera u inovacijama među provajderima slot igara, tako da je luda zabava zagarantovana!
Isprobaj Evolution igre, izaberi neku od neverovatnih avantura i učestvuj u pohodu na fantastične dobitke!

IZDVOJENE IGRE:

Craps se igra sa dve kockice, koje igrač baca i čiji se zbir uzima u obzir. Kockice igrači bacaju u krug u smeru kazaljke na satu. Jednostavan koncept igre, fleksibilnost, brz tempo i veliki dobici. Svi sastojci vrhunskog kazino užitka su tu!
Kako se igra "Craps"?

Šta je to Craps?

Na prvi pogled, Craps igra deluje pomalo zastrašujuće zbog raznih opklada koje možete odigrati, ali sama igra je vrlo jednostavna zapravo. Igra se sa dve kockice, a igrači oko stola ih naizmenice bacaju. Igra se deli na dve faze. Prva je “Come out” faza, koju ako prođe, igrač dolazi u “Point” fazu. Strategiju igranja je malo teže naučiti, ali kada se savlada igra postaje još zanimljiva.

Kako se igra Craps?

Craps se igra sa dve kockice, koje igrač baca i čiji se zbir uzima u obzir. Kockice igrači bacaju u krug u smeru kazaljke na satu. Svi igrači dobiju svoju priliku za bacanje kockice, a kada red dođe na tebe, baci kockice ka suprotnom kraju stola. Ukoliko ne želiš da baciš kockice, ne moraš.

Igra se deli na dve faze – fazu Izlaska, eng. “Coming out” i fazu Poentiranja, eng. “Point”. U fazi izlaska cilj igrača koji baca kockice je da dobije zbir 7 ili 11 koji se zove Natural, dok se kladite na Pass line. Ukoliko igrač dobije 7 ili 11, odmah osvaja okladu i može da baca kockice ponovo. Opkladu igrač gubi ako dobije 2, 3 ili 12 (ovi brojevi se nazivaju Craps) i više ne baca kockice. Ako igrač dobije 4,5,6,8,9 ili 10, ostvario je Point. Igrač ulazi u fazu Poentiranja, gde je potrebno dobiti isti broj kao i Point, pre nego što dobije 7. Ako igrač dobije Point pre sedmice, onda je “Pass” ostvaren. U tom slučaju igrač osvaja opkladu i baca kockice ponovo. Alternativa je da se igrač kladi na “Don’t Pass”, i to je sve što se tiče pravila same igre.

U fazi Poentiranja na stolu se nalazi okrugla pločica, tzv. “Puck”, koja stoji iznad broja koji je Point.

U obe faze igre, moguće je odigrati i brojne usputne opklade koje će povećati mogućnost dobitka. Potrebno je malo vremena kako bi se naučila strategija klađenja, ali kada se jednom savlada, igra postaje lagana za igranje.

Moguće je opkladiti se na sledeće načine:

Pass Line – postavlja se pre bacanja kockica u fazi Izlaska (eng. Coming out), igrač pobeđuje ako baci Natural zbir (7 ili 11), a gubi sa Craps zbirom (2,3 ili 12). Ako igrač ostvari Point (baci 4,5,6,8,9), dobija opkladu ako baci isti broj kao i poen pre broja 7. Na primer: ako igrač baci broj 4, ostvario je Point, i baca kockice ponovo sve dok ne baci broj 4. Tada igrač dobija opkladu. Ako u toku ponovnog bacanja kockica igrač baci broj 7, gubi opkladu. Isplata 1:1.

Come – princip igre je isti kao kod Pass Line, samo što se na Come igrač može kladiti kada postavi Point na Pass line. Isplaćuje se Natural zbir, a gubi se sa Craps brojevima ili ako ostvarite Point. Igrač mora baciti taj isti broj pre 7 da bi dobio opkladu. Isplata 1:1.

Field – opklada za jedno bacanje kockica, koja se može postaviti bilo kada. Igrač pobeđuje ako baci brojeve 2, 3, 4, 9, 10, 11 ili 12. Isplaćuje se 1:1 na 3, 4, 9, 10, ili 11. Isplaćuje se dvostruko ako igračbaci 2 ili 12.

Big 6 – igrač bacate kockice dok ne baci 6-icu. Isplata 1:1. Ako igrač baci 7-icu, gubi opkladu.

Big 8 – Isto kao Big 6, samo što se ovde igra na broj 8. Igrač mora da baci 8-icu pre 7-ice. Isplata 1:1.

Hardways – Igrač dobija opkladu ako označeni par (mogući parovi su 2 i 2, 3 i 3, 4 i 4, 5 i 5) dođe pre 7-ice ili pre istoga zbira. (npr. 3 i 3 dođe pre 2 i 4 ili 5 i 1)

Opklade za jedno bacanje:

Any Seven (Bilo koja 7-ica) – Igrač dobija opkladu ako sledeće bacanje bude 7-ica.

Any Craps ili C (Bilo koji Craps) – Igrač dobija opkladu ako sledeće bacanje bude Craps (2, 3, ili 12).

Pojedinačne Horn Bets – Igrač dobija opkladu ako sledeće bacanje bude označeni zbir kockica (moguće opklade 1 i 1, 1 i 2, 6 i 6, 5 i 6).

Horn Bet (sredinje polje) – Igrač dobija opkladu ako je sledeći zbir kockica bilo koji od Pojedinačnih Horn Bets.

Eleven ili (E) (Jedanaestica) – Igrač dobija opkladu ako sledeće bacanje bude 11.

Buy and Place to Win (Kupi i igraj na pobedu) – Igrač dobija opkladu ako označeni broj dođe pre 7-ice.

Lay and Place Against (Ponudi i igraj protiv) – Igrač dobija opkladu ako 7-ica dođe prije označenoga broja.

Don’t Pass (Ne prolazi) – Postavlja se pre faze Izlaska eng. “Come out”. Igrač dobija opkladu na 2 ili 3, povrat uloga na 12 i gubi na 7 ili 11. Nakon što je Point ostvaren, igrač dobija na 7-ici, a gubi na Point. Isplata 1:1.

Don’t Come (Ne dolazi) – Postavlja se nakon što se ostvari Point, radi kao Don’t Pass. Igrač dobija opkladu na 2 ili 3, opkladu gubi na Natural, vraća ulog na 12. Nakon što je Point ostvaren, igrač dobija opkladu na 7-ici, a gubi na ponovno bacanje Pointa. Isplata 1:1.

Craps saveti za uspešnije igranje

Dobra strategija je igrati na Prolaz (Pass Line) ili na Ne Prolazi (Don’t Pass). Još jedna dobra opklada je odigrati na 6 ili 8 tj. da će doći pre 7-ice.

Crazy time je LIVE igra bazirana na okretanju točka koji sadrži 54 polja.
Na tim poljima možeš uvećati svoj ulog i do 10 puta, uz mogućnost otključavanja neke od 4 bonus igre.
Zaigraj odmah, zavrti točak i oseti čari igranja uživo!
Monopoly Live je, kao što i samo ime kaže, slot uživo zasnovana na poznatoj društvenoj igri monopol.
Očekuje te neverovatan kvalitet video zapisa, koji ti pruža glatko igranje u HD-u direktno na tvom računaru ili mobilnom telefonu, uz gomilu raznih bonusa.
Evolution Live Blackjack je najbrža, najuglađenija i najfunkcionalnija online Blackjack igra na tržištu.
Sve je savršeno optimizovano kako bi se obezbedilo najbolje moguće iskustvo igranja na računaru, tabletu ili smart telefonu.
Vreme je za grmljavinu! Predstavljamo ti rulet kao nijedan drugi!
Svi poznati elementi Live Rouleta su tu, ali Lightning Roulette ti donosi neviđenu dozu naelektrisanja, kako bi se igračima obezbedio najbolji mogući ugođaj, kao i dodatne šanse za pobedu.

preporučene promocije:

Sweet Alchemy turnir

Sweet Alchemy turnir

Slatko, da slađe ne može biti! Zavrti neku od odabranih PlayNGO igara u periodu od 26. septembra do 1. oktobra i osvoji do 10.000 EUR u kešu jer je ukupni nagradni fon turnira čak 75.000 EUR!Uplovi u slatku slot avanturu i osvoji keš nagrade!26.09.2023 -...

Spinomenalni turnir

Spinomenalni turnir

Leto se bliži kraju, ali prava zabava tek počinje!Priključi se Spinomenalnom turniru na kome te do 27. septembra 2023. čeka 500.000 RSD u kešu!U MaxBet-u te čeka turnir Spinomenalni i dobici fenomenalni!21.09.2023 - 27.09.2023.500.000 RSD Promocija „Spinomenalni...

Keš pada – igraj uživo sada

Keš pada – igraj uživo sada

Igraj uživo, osvoji nasumične nagrade! Pragmatik i njegove sada već dobro poznate uživo igre donose ti keš nagrade u vrednosti od milion dinara u periodu od 21. do 30. septembra.Svakodnevno će biti podeljeno čak 79 nasumičnih nagrada zato budi u pripravnosti, možda je...