Endorphina se vratila u MaxBet!
Nakon kraćeg odsustva, jedan od najpopularnijih provajdera se vratio u našu ponudu!
Endorphina je poznata po slot igrama koje krase unikatnost i vrhunska grafika, što u kombinaciji sa uzbudljivim i nesvakidašnjim temama čini savršen spoj.
Od Sparte, preko napada zombija, pa sve do Asgarda i ustanka veštačke inteligencije, izaberi svoju avanturu i kreni u osvajanje!

ISPROBAJ ENDORPHINA IGRE:

Pređi dugin most Bifrost i zakorači u Asgard – dom nordijskih bogova i carstvo magije! Upoznaj Tora, Odina i ostale slavne junake, kreni sa njima u neverovatnu avanturu i osvoji munjevite dobitke!

Ovaj hipnotišući 3×5 slot te vodi na putovanje u misteriozni svet Voodoo magije i uroka. Voodoo slot igra zasnovana je na starim verovanjima koja su vekovima fascinirala ljude, ne samo svojim misterioznim ritualima, već i čarolijama i nejasnim tradicijama. 

Ovo je Sparta! Proživi bitku kod Termopila uz novu 10×5 slot igru – Almighty Sparta. Pridruži se kralju Leonidi i njegovim neustrašivim ratnicima u pohodu na Persijsko carstvo, bori se do poslednjeg daha i zauzmi svoje mesto među legendama!

Ovaj klasični voćni slot je podignut na novi nivo zahvaljujući svojoj modernoj temi i elegantnim simbolima, koji ti pružaju energiju tokom šetnje crvenim tepihom. Čim budeš zavrteo prvi spin biće ti jasno zašto je ova igra vanvremenski HIT!

Naša zlatna armija je spremna da pruži podršku svima koji traže ukus pobede i nezaboravne trenutke. U ovoj onlajn igri, Tenk sa cigarom za zubima će te odvesti pravo u bogati svet prepun blistavih dragulja, vreća zlata i gomila novca! Napred – marš!

Dobrodošao u Čikago 1930-ih! Vetroviti grad je u doba prohibicije bio prepun grubih gangstera, zastrašujućeg oružja i zabranjenog viskija. Ipak, mesta za ljubav još uvek ima, i to između verenice šefa mafije i njegove desne ruke. Da li će ukus zabranjene ljubavi biti neizdrživ?

preporučene promocije:

Tutti Frutti slot turnir

Tutti Frutti slot turnir

IZDVOJENE IGRE:DETALJI PROMOCIJE1. Promocija “Tutti Frutti” počinje 14. 5. 2021. u 15:00 časova i traje do 21. 5. 2021. do 14:59 časova. 2. Ukupan fond promocije iznosi 5.000 poklon spinova koje osvaja 120 najboljeplasiranih igrača. 3. Svi igrači registrovani na...

Happy Weekends 60.000€

Happy Weekends 60.000€

IZDVOJENE IGRE:PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE1. Promocija “ Happy Weekends – 60.000€” traje 9 dana i podeljena je na 3 ciklusa u periodu od 13. 5. 2021. od 01:01 časova do 30. 5. 2021. do 00:59 časova. 2. Ciklusi (runde) su raspoređeni na sledeći način: Ciklus I – od 13....

BetGamesTV Turnir Maj

BetGamesTV Turnir Maj

Kako da učestvujem?Šta je "BetGamesTV turnir"?" BetGamesTV turnir" je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena. Svakim uplaćenim tiketom na nekoj od BetGemsTV igri, bez obzira na ishod i ulog, osvajaš poene! Sakupi najviše poena pre isteka vremena...