GAMEART - Novi provajder - Promo
Zaviri u GameArt svet!

Novi provajder i novih 100 + igara od sada su dostupne i tebi na MaxBet nalogu.
Spektakularne avanture, sjajne zabave i neprestani adrenalin su zagarantovani kod našeg najnovijeg giganta.
Ne propusti priliku da ti u buduće sreću i dobitke donosi GameArt provajder!

Zavrti i uživaj u slot igrama!

ISPROBAJ GAME ART IGRE

stunning27

GameArt je pripremio voćnu eksploziju u vidu Dynamite Fruits slota. Ovaj slot je pun voćnih i Wild simbola, koji zamenjuju bilo koji simbol osim Scatter simbola. Tu je i Gamble opcija za šansu da duplirate svoj dobitak!

caveoffortune

Gold of Ra Jackpot je slot koji ima 25 linija isplate. Ukoliko uspete da dobijete 3, 4 ili 5 Scatter simbola, otključavate bonus igru. Tu je i Gamble opcija koja je moguća posle svakog dobitnog spina.

buffalo-king-game

Nefertiti’s Nile je GameArt slot sa prepoznatljivom tematikom drevnog Egipta i svima poznate Nefertiti. Ako uspete da dobijete 5 Scatter simbola tokom igre, čeka vas 15 besplatinig spinova i moguća isplata čak do x5 uloga!

goo-game

Ovaj slot gori! Tradicionalni vatreni slot, bez bonus igara i besplatnih spinova ali sa mogucom isplatom do x1000 vašeg uloga! 5 linija čiste i vatrene zabave!

preporučene promocije:

Keš pada – igraj uživo sada

Keš pada – igraj uživo sada

Igraj uživo, osvoji nasumične nagrade! Pragmatik i njegove sada već dobro poznate uživo igre donose ti keš nagrade u vrednosti od milion dinara u periodu od 21. do 30. septembra. Svakodnevno će biti podeljeno čak 79 nasumičnih nagrada zato budi u pripravnosti, možda...

Globalni Spinomenal turnir

Globalni Spinomenal turnir

DETALJI PROMOCIJE  1. Promocija „U srcu univerzuma“ počinje 5.7. u 02:00h i traje do 28.9. u 01:59h. 2. Ukupni garantovani globalni nagradni fond promocije je 200.000 EUR. 3. Minimalna vrednost spina kojim se igrač kvalifikuje za učešće na turniru iznosi 0.2 EUR...