Poklon tiket - MaxBet promo

Ukoliko ste dobili poklon tiket, dobićete obaveštenje u vidu PUSH notifikacije.

Klikom na notifikaciju, otvoriće Vam se MaxBet aplikacija. Potrebno je da u gornjem desnom uglu kliknete na polje „Profil“ .

Nakon klika na polje „Profil“ potrebno je da kliknete na polje „Bonusi“ koje se nalazi ispod Vašeg ID broja.

Otvoriće Vam se prozor na kom će Vam biti dostupne sve potrebne informacije o poklon tiketu koji ste dobili. Klikom na dugme “Aktiviraj” uspešno ćete aktivirati svoj poklon tiket.

Klikom na dugme “Aktiviraj” aplikacija Vas vodi na ligu/utakmicu za koju ste dobili poklon tiket gde možete sastaviti isti od ponuđenih parova uz uslove koji su navedeni u sklopu poklona.

Nakon što ste sastavili tiket potrebno je da kliknete na dugme „Tiket“ u donjem baru gde će Vam biti naznačena ukupna kvota i broj parova na tiketu.

Nakon toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete videti svoj tiket sa svim detaljima. Potrebno je da kliknete na dugme „Primeni bonus“ (ovo dugme neće biti vidljivo ukoliko niste ispunili sve uslove poklona).

Nakon klika na dugme „Primeni bonus“ vrednost za uplatu će se automatski promeniti na vrednost poklon tiketa koju ste dobili. Potrebno je da nakon toga kliknete na dugme „Uplati“.

Klikom na dugme „Uplati“ uspešno ste odigrali Vaš poklon tiket! Na dnu ektrana pojaviće Vam se obaveštenje „Iskoristili ste MaxBet Bonus“.

Poklon tiket nalaziće Vam se u opciji „Odigrani tiketi“ do koje dolazite klikom na „Profil“.

Klikom na poklon tiket možete videti sve detalje istog.