Operacija Monte Karlo - Veliki MaxBet poker turnir

OPERACIJA

MONTE KARLO

OČEKIVANI NAGRADNI FOND

2.000.000 EUR

Na obali gde se luksuz i glamur susreću sa igrom i zabavom!

Usled tehničkih problema bili smo prinuđeni da prekinemo ligu posle koje bi tri najbolje plasirana igrača otputovala u Amsterdam, ali smo zato u znak izvinjenja odlučili da organizujemo dodatnu ligu nakon koje ćemo čak pet igrača nagraditi putovanjem u Monte Karlo na prestižan poker turnir!

Učestvuj u seriji turnira od 5. do 14. aprila i osvoji put na turnir na kom se očekuje nagradni fond od neverovatnih 2.000.000 EUR!

Operacija Monte Karlo – rang lista

 

 

 


Late registration for EPT Monte Carlo

*Rang lista će biti vidljiva nakon početka rangirnih turnira 5.4.2024.

** U slučaju da igrač zaume jedno od prva dva mesta u ligi ‘’LATE REGISTRATION for EPT Monte Carlo’’, a da je to već učinio kroz glavnu ligu ‘’OPERACIJA MONTE KARLO’’ nagrada se prenosi prvom sledećem rangiranom igraču na rang listi.

*** Igrač koji je već obezbedio plasman ne EPT Monte Karlo kroz jednu od liga, ne ostvaruje pravo na druge nagrade u sklopu ove promocije.


Opšta pravila i informacije

1. Promocija „Operacija Monte Karlo” se sastoji iz kvalifikacija u okviru Maxbet poker lige koja traje od 05.04. do 14.04. 2024. godine, kao i od turnira koji su odigrani do sada u sklopu promocije “OPERACIJA AMSTERDAM”.

2. Garantovani nagradni fond za seriju od 15 turnira tokom trajanja promocije iznosi minimalno 4.000.000 RSD. Pored garantovanog nagradnog fonda, igrači ostvaruju pravo i na nagrade koje su opisane u tačkama 10, 11, 12. i 13. u pravilima promocije.

3. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.rs.

4. Organizator promocije je kompanija MaxBet.

5. Učešćem na nekom od turnira sa oznakom „Operacija Monte Karlo” igrač automatski učestvuje u promociji.

6. Igrači se u promociji rangiraju prema broju osvojenih bodova.

7. Što više bodova igrač sakupi, biće bolje rangiran na tabeli.

8. U slučaju da 2 ili više igrača osvoje isti broj bodova, bolje će biti rangiran igrač koji je ukupno osvojio veći iznos na turnirima sa oznakom „Operacija Monte Karlo”.

9. Bodovi se dodeljuju prema sledećoj formuli:

*b = broj igrača na turniru

*u = trošak ulaznice (buy in / rsd) za turnir

*t = pojedinačni trošak igrača na turniru (buy in + reentry)

*p = pojedinačni plasman igrača na turniru

10. Nagrada za 3 prvoplasirana igrača u promociji je: ODLAZAK NA POKER TURNIR “PokerStars EPT Monte Carlo”.

11. Nagradom je obuhvaćeno: buy in za turnir ”PokerStars EPT Monte Carlo”, avionska karta, troškovi osiguranja i dvokrevetna soba za 5 dana boravka. (Nagrađeni igrač može povesti o svom trošku još jednu osobu kojoj će biti obezbeđen smeštaj)

12. Nagrade za igrače od 4. do 10. mesta se dodeljuju u sledećem odnosu:

Pozicija Iznos nagrade (RSD)
4. 50.000
5. 35.000
6. 25.000
7. 15.000
8. 10.000
9. 7.000
10. 5.000

 

13. Nagrade za igrače od 11. do 15. mesta su ulaznice za Main Event koji će se održati 21.04.2024. na kome će garantovani nagradni fond biti 500.000 RSD.

14. Nagrade će se dodeliti na online naloge dobitnika najkasnije u roku od 96h nakon završetka promocije.

15. Nagrade koje su isplaćene na online naloge dobitnika mogu se koristiti za dalju igru u kladionici, za slot igre ili se sredstva mogu isplatiti sa računa.

16. Paket (tri prvoplasirana) se ne može zameniti za novac.

17. Ukoliko neko od igrača NE MOŽE DA PREUZME PAKET (ne može da otputuje), nagrada se prenosi na sledećeg igrača po broju osvojenih bodova na tabeli.

18. MaxBet kao organizator promocije nije odgovoran ukoliko tri prvoplasirana igrača ne mogu preuzeti ili koristiti nagradu u celosti ili delimično zbog okolnosti koje ne zavise od organizatora i/ili su izvan njegove kontrole.

19. Svaki oblik dosluha igrača, igranje u paru jednog ili više igrača ili slično će biti kažnjeno oduzimanjem osvojene nagrade.

20. Namerno i učestalo konektovanje i diskonektovanje iz igre za posledicu ima takođe oduzimanje bodova, odnosno nagrada.

21. MaxBet zadržava pravo promene pravila ili otkazivanja ove promocije u bilo koje vreme, a naročito ukoliko to zahtevaju tehnički ili komercijalni uslovi ili neki javni uzrok.

22. O svim promenama i novostima u promociji organizator će igrače obaveštavati objavama na svojoj promo stranici.

23. Ova pravila dodatak su opštim pravilima igre na Texas Hold’em Pokeru putem interaktivnih prodajnih kanala online igranja te opštim pravilima učestvovanja u igrama organizatora putem interneta i primenjuju se zajedno s navedenim opštim pravilima.