Noći su sve duže, a temperature sve niže.
Zagrej se u MaxBet online kazinu uz bogati nagradni fond od 250.000 dinara u kešu!

Zauzmi vodeću poziciju na tabeli i osvoji glavnu nagradu od 100.000 dinara!

Uslovi i pravila promocije:

MAKSIMALNO ZAGREVANJE

 

Na promociju “Maksimalno zagrevanje” (u daljem tekstu: promocija) se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.

Promocija je važeća od 06.12.2019. od 15:00 časova do 15.12.2019. do 15:00 časova.

Promocija važi isključivo za igrače registrovane na maxbet.rs.

Kvalifikacije


Za promociju se kvalifikuju svi igrači koji izvrte minimalno 100 spinova u izabranim igrama. Minimalna vrednost kvalifikacionog spina iznosi 10 dinara.

Izabrane slot igre koje učestvuju u promociji su: Book of Spells, Crystal Hot 40, Turbo Hot 40, Pyramid, Fruits and Stars, Star Runner, Aloha Charm, Mega Hot, Retro 7 Hot i Fruits and Stars 40.

Rezultat ostvaren u kvalifikacijama igrač može pratiti u progres baru u izabranim igrama koje učestvuju u promociji, kao i u odeljku “Promotions”.

Rezultat ostvaren tokom kvalifikacija će biti pridodat ukupnom rezultatu koji je igrač ostvario nakon kvalifikacija.

Takmičenje i nagrade

Svi učesnici u promociji se rangiraju na jedinstvenoj rang listi prema ukupnom broju spinova, koji ispunjavaju uslove promocije, a koji su odigrani u izabranim igrama u periodu trajanja promocije.

Minimalna vrednost spina koji se kvalifikuje za učešće u promociji je 10 dinara.

Plasman igrača će se vršiti prema broju odigranih spinova koje je igrač ostvario u toku trajanja promocije (od najvećeg ka najmanjem).

Aktuelni plasman na rang listi igrači u svakom trenutku mogu proveriti na stranici promocije.

Konačni plasman igrača na rang listi će biti zaključen 15.12.2019. u 15:00 časova, i određen je ukupnim zbirom poena koje je igrač ostvario do završetka promocije.

Svaki spin koji igrač izvrti u izabranoj igri, a koji ispunjava uslove promocije, ima vrednost 1 poen.

U svrhu promocije se računaju samo igre odigrane pravim novcem.

Preostalo vreme do kraja dana promocije igrač može pratiti na stranici promocije i MaxBet Casino Lobby-ju.

Ukupni fond promocije iznosi 250.000 dinara u kešu. Ukupni fond promocije će biti podeljen između 31 prvoplasiranih igrača, i to u sledećem iznosu:

PLASMAN

IZNOS

1.

100.000 RSD

2.

60.000 RSD

3.

30.000 RSD

4.

10.000 RSD

5.

5.000 RSD

6-15.

3.000 RSD

16-31.

1.000 RSD

 

Osvojeni iznosi tokom trajanja promocije će biti dodeljeni igračima najkasnije 48 časova od trenutka osvajanja. Osvojeni iznosi će biti dodeljeni na MaxBet keš nalog igrača.

Osvojeni iznos, jednim delom ili u celini može iskoristiti za igru ili isplatiti sa svog MaxBet nalog bez dodatnih uslova.

MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.

U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

Uslovi i pravila promocije