Fast Balls - Nova igra na brojeve u MaxBetu
Odigraj brzo i osvoji keš!
Potpuno nova igra u kojoj Jackpotovi vrebaju sve vreme, a takođe je prisutna i neverovatna doza adrenalina koju jednostavno moraš da osetiš. Smisli svoju srećnu kombinaciju, jer upravo ona može život da ti promeni!
Koji su tvoji srećni brojevi?

Karakteristike igre:

*Od ukupno 48 brojeva, u svakom kolu se izvlači 35.

*Igrač bira minimalno šest brojeva što predstavlja jednu kombinaciju, ili do maksimalno 12 brojeva što predstavlja 924 kombinacije od po šest brojeva svaka.

*Cilj igre je da se svih čest brojeva igračeve kombinacije(ija) izvuče što je pre moguće u igri. Što se pre izvuče kombinacija, veća je kvota, odnosno dobitak.

*U nasumičnim intervalima, pre početka izvlačenja igra bude proglašena za “Bonus Izvlačenje“. Tokom ovog bonus izvlačenja, svi dobici, sa izuzetkom progresivnog džekpota, se dupliraju!

*Možete da ćaskate u igri sa drugim igračima. Unesite svoju poruku u polje za ćaskanje ili podelite svoju dobitnu opkladu sa drugim igračima.

*Fast Balls je dizajniran sa prelepom muzikom u pozadini i zvučnim efektima. Ako želite da onemogućite muziku i/ili zvučne efekte, to možete učiniti putem padajućeg menija.